Όλα όσα είμαι

Όλα όσα είμαι: Το λεύκωμα που σε βοηθά να αφηγηθείς την προσωπική σου ιστορία
Το "Όλα όσα είμαι" είναι το λεύκωμα που, όπως αναφέρει και ο επεξηγηματικός υπότιτλός του, έχει σαν στόχο να βοηθήσει τον καθέναν από εμάς να αφηγηθεί τη δική του μοναδική, προσωπική ιστορία. 
 

Μέσα από μισοτελειωμένες φράσεις που πρέπει να συμπληρωθούν, το λεύκωμα καθοδηγεί τον κάτοχό του βήμα - βήμα ώστε να κάνει μία συνολική ανασκόπηση της ζωής του από την παιδική ηλικία μέχρι και σήμερα, να θυμηθεί ξανά ευτυχισμένες στιγμές, σημαντικά γεγονότα και επιτεύγματα για τα οποία αισθάνεται υπερηφάνεια, αλλά και να καταγράψει τις βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες του.  

Ακόμα, το "Όλα όσα είμαι" δίνει στον κάτοχό του τη δυνατότητα να εμπλουτίσει την προσωπική του ιστορία με φωτογραφίες που μπορούν να προστεθούν στις ειδικά διαμορφωμένες σελίδες του. 

Δεν υπάρχει σωστός και λανθασμένος τρόπος για να συμπληρωθεί το λεύκωμα. Σύντομες ή εκτεταμένες απαντήσεις, επίσημος ή ανεπίσημος τόνος, για προσωπική ευχαρίστηση ή ως παρακαταθήκη για τα νεότερα μέλη της οικογένειας, η επιλογή είναι δική σας!

Το "Όλα όσα είμαι" απευθύνεται:

  • Σε άτομα όλων των ηλικιών που αισθάνονται την ανάγκη να καταγράψουν την προσωπική τους ιστορία και κυρίως, σε ανθρώπους μέσης και Τρίτης ηλικίας
  • Σε ανθρώπους με Ήπια Νοητική Διαταραχή ή αρχικού σταδίου άνοια
  • Σε οικογένειες που φροντίζουν ηλικιωμένους με ή χωρίς διαταραχές μνήμης και αναζητούν τρόπους για να κινητοποιήσουν τους αγαπημένους τους ανθρώπους και να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί. 
  • Σε επαγγελματίες υγείας που εργάζονται με ηλικιωμένους με ή χωρίς διαταραχές μνήμης. 

Το "Όλα όσα είμαι" είναι το δεύτερο βιβλιο της σειράς "Ασημένιοι Αναγνώστες" των Εκδόσεων Εντύποις, της πρώτης σειράς βιβλίων στην Ελλάδα που απευθύνεται σε αναγνώστες Τρίτης Ηλικίας και άτομα με άνοια

 

Συγγραφέας
Όλγα Λυμπεροπούλου
Γνωστική νευροψυχολόγος, Μ.Sc.
Υπεύθυνη Κέντρου Διαταραχών Μνήμης - www.trainyourbrain.gr 
 
Εικονογράφηση
Χριστίνα Αβδίκου
 
Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες από τις Εκδόσεις Εντύποις!
 
Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του βιβλίου στο Facebook:
 

Tags: Διαταραχές μνήμης, Νοητική ευεξία

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα της ιστοσελίδας μας?
Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας στα παρακάτω πεδία