fbpx

Μένουμε σπίτι, αλλά δεν αφήνουμε τον εγκέφαλό μας να… σκουριάσει! Γυμνάζουμε το μυαλό μας από την ασφάλεια του σπιτιού μας με καινούριες ασκήσεις νοητικής ενδυνάμωσης που φθάνουν κάθε εβδομάδα στο email μας. Έκπτωση 30% στις τρίμηνες έγγραφές μέχρι και τις 30/4/2020.

Τι είναι η Υπηρεσία Aποστολής Aσκήσεων Νοητικής Ενδυνάμωσης μέσω email; 

Είναι μία πρωτοποριακή Υπηρεσία που δημιουργήθηκε για ηλικιωμένους με ή χωρίς προβλήματα μνήμης (ή στους ανθρώπους που τους φροντίζουν). Μέσω της υπηρεσίας δίνεται πρόσβαση σε υλικό που μπορούν να αξιοποιήσουν για να παραμείνουν διανοητικά δραστήριοι.

Σε ποιους απευθύνεται; 

Απευθύνεται σε διανοητικά υγιείς ηλικιωμένους και άτομα με Ήπια Νοητική Διαταραχή, Νόσο Αλτσχάιμερ ή άλλες μορφές Άνοιας που βρίσκονται στα αρχικά και μεσαία στάδια, ηλικίας 65+ ετών. Η υπηρεσία είναι κατάλληλη για άτομα με μητρική γλώσσα τα Ελληνικά και τουλάχιστον 5 έτη εκπαίδευσης.

Ποιος είναι ο στόχος της; 

Στόχος της υπηρεσίας είναι να κινητοποιήσει τους ηλικιωμένους και να συμβάλλει στην άσκηση των νοητικών τους λειτουργιών μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες.

Μάθετε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα για την Υπηρεσία Αποστολής Ασκήσεων Νοητικής Ενδυνάμωσης μέσω email εδώ. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο και το κόστος εγγραφής επικοινωνήστε με το Κέντρο Διαταραχών Μνήμης στο contact@trainyourbrain.gr  ή στο 6993305422.

* Φροντίζετε έναν άνθρωπο με νόσο Αλτσχάιμερ ή κάποια άλλη μορφή άνοιας; Προγραμματίστε μία online συνεδρία συμβουλευτικής με την υπεύθυνη του Κέντρου Διαταραχών Μνήμης, Όλγα Λυμπεροπούλου.